Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria renova 195 fanals amb tecnologia LED

La Paeria renova 195 fanals amb tecnologia LED

L’actuació comporta una inversió de 70.170 euros i permetrà un estalvi energètic del 45,85%

Data publicació: Dimarts 20, desembre del 2022


Imatge de la notícia La Paeria renova 195 fanals amb tecnologia LED

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida està duent a terme, a través de l’empresa concessionària LleidaLlum, la renovació de punts de llum que encara empraven tecnologies obsoletes, com les bombetes de vapor de sodi, per noves bombetes LED. L’estalvi energètic previst és del 45,85%.

L’actuació afecta un total de 195 punts de llum, distribuïts per diferents barris, com Pardinyes (amb 53 fanals a Corregidor Escofet en el tram de Prat de la Riba a l‘avinguda de Tortosa i 2 a la plaça Salvador Seguí), Joc de la Bola-Camp d’Esports (31 fanals a Onze de Setembre entre Joc de la Bola i Doctor Fleming; 17 al carrer Segrià; 15 a Alcalde Pujol; 13 a Joc de la Bola; 6 al Passatge Segrià; 4 a Cristòfol de Boleda; i 3 a Pintor Morera i Galícia) Ciutat Jardí (10 punts de llum a l’entorn del Canal de Pinyana; 6 al carrer Germanies; i 5 al carrer Dolors Sistac); Balàfia (9 a Alcalde Porqueres i 7 a Rosa Parks).

També s’han canviat 12 projectors a la plaça de l’Auditori i s’han instal·lat dos punts de llum a l’aparcament provisional de terra al final de Pius XII, a la Mariola.

L'actuació es fa en el marc d'un acord amb l'Associació Catalana de Municipis.

Saber-ne més >>

Et destaquem...