Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria renova una desena de bandes reductores de la velocitat en diversos carrers de Lleida

La Paeria renova una desena de bandes reductores de la velocitat en diversos carrers de Lleida

Antoni Postius: “Les bandes rugoses instal·lades permetran reduir la velocitat dels vehicles que circulen i millorar la seguretat vial en els punts on estan instal·lades”.

Data publicació: Dilluns 09, març del 2020


Imatge de la notícia La Paeria renova una desena de bandes reductores de la velocitat en diversos carrers de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha renovat una desena de bandes reductores de la velocitat en diversos carrers de la ciutat, uns elements que es trobaven en mal estat de conservació pel seu intensiu ús diari. En concret, s’han renovat aquests elements de mobilitat a l’avinguda del Pla d’Urgell i als carrers Leandre Cristòfol, Mariola, Enric Farreny, Olivera i Corregidor Escofet. Les bandes reductores que s’han instal·lat són de cautxú reciclat.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Antoni Postius, ha explicat que “les bandes rugoses instal·lades permetran reduir la velocitat dels vehicles que circulen per la via i millorar la seguretat vial en els punts on estan instal·lades”.

El pressupost destinat a aquesta actuació ha estat de 8.280,71 euros.

Et destaquem...