Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/La Paeria revisarà l’estat de conservació d’onze passarel·les per a vianants a la ciutat

La Paeria revisarà l’estat de conservació d’onze passarel·les per a vianants a la ciutat

Es tracta d’una actuació preventiva per garantir que el seu estat de manteniment és òptim i prevenir qualsevol incidència en el futur, ha destacat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius.

Data publicació: Dimecres 29, juliol del 2020


Imatge de la notícia La Paeria revisarà l’estat de conservació d’onze passarel·les per a vianants a la ciutat

Imatge: ©Google Maps

L’Ajuntament de Lleida ha endegat una revisió de l’estat de les passarel·les per a vianants que hi ha a la ciutat, per tal de valorar el seu estat de conservació. “Es tracta d’una actuació preventiva, per tal de garantir que aquestes infraestructures tenen un manteniment òptim i prevenir que a la llarga puguem tenir-hi cap incidència”, ha destacat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius.

L’estudi inclou set viaductes sobre el riu Segre, les tres passarel·les urbanes (Camps Elisis, Liceu Escolar i dels Maristes), la de Rufea i les tres que hi ha al parc de la Mitjana. També es revisaran dues passarel·les de vianants situades sobre carreteres, la de Cos-Gayon (N-IIa), pel Camp Escolar, i la que hi ha a Gualda, per accedir als centres Sant Jordi i Manuel de Montsuar (N-230). Per últim, es farà igualment l’anàlisi de l’estat de les dues passarel·les sobre el ferrocarril, situades a l’estació de Lleida-Pirineus i a tocar de l’avinguda Onze de Setembre (a l’inici del Camí de Vallcalent). Són, en total, 11 estructures amb un cost global previst de 12.252 €.

La inspecció d’estructures inclou la seva localització en un plànol, la inspecció visual i l’elaboració d’una fitxa amb les seves principals característiques i el seu estat de conservació. En el cas de la passarel·la de l’estació es farà una inspecció especial que inclou també una avaluació del seu estat d’oxidació, la mesura de corrents de Foucault, la inspecció de neoprens i la valoració qualitativa i econòmica del manteniment de l’estructura.

Et destaquem...