Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/L'EMU reitera el seu compromís amb el suport al sector de les firetes.

L'EMU reitera el seu compromís amb el suport al sector de les firetes.

Davant de l'interès mostrat, l'Empresa Municipal manté oberta la licitació de les parcel·les de les firetes a uns preus molt avantatjosos per als firaires.

Data publicació: Dilluns 14, setembre del 2020


Imatge de la notícia L'EMU reitera el seu compromís amb el suport al sector de les firetes.

Imatge: ©Lleida.com

Després que el passat 4 de setembre quedés deserta la majoria de les parcel·les per les firetes a la finca de l'antiga l'Hípica, i un cop consultat amb els serveis jurídics de l'empresa, l'EMU manté la possibilitat d'adjudicar les parcel·les restants a totes les atraccions interessades a fer possible el certamen de firetes de tardor en el marc de la festa major.

Aquest any els preus de licitació de l'espai de firetes han estat extremadament assequibles per ajudar al sector a superar les dificultats que la pandèmia ha provocat amb l'anul·lació de la majoria de les firetes en altres localitats.

Les prop de 30 atraccions que van muntar firetes de tardor de l'any passat van haver de pagar un cànon de 72.400 € més IVA i a més fer front de totes les despeses derivades del certamen (seguretat, neteja i publicitat entre altres).

Aquest any el nou format de licitació només suposa un preu simbòlic de 50€ per metre lineal de parcel·la (entre 500€ i 700€ per atracció) i a més l'Empresa municipal es fa càrrec de totes les despeses derivades de la producció del certamen.

Aquest any s'ha optat per la nova fórmula de licitació donat que l'any passat els firaires els va ser impossible assumir l'enorme cost que suposava l'arrendament de la finca de l'Hípica impulsada per l'anterior govern municipal i es va resoldre el contracte previst per set anys pagant part del cànon anual amb la fiança dipositada el seu dia. ""

Et destaquem...