Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Les obres del clavegueram al carrer St. Martí i entorn començaran dijous vinent

Les obres del clavegueram al carrer St. Martí i entorn començaran dijous vinent

El primer tinent d’alcalde Toni Postius ha explicat als veïns i les veïnes d’aquesta zona les afectacions al trànsit i els treballs que s’hi faran en el marc del projecte de renovació de la canonada de transport d’aigua i del sistema de clavegueram.

Data publicació: Divendres 19, juny del 2020


Imatge de la notícia Les obres del clavegueram al carrer St. Martí i entorn començaran dijous vinent

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida s’ha reunit telemàticament amb els veïns i les veïnes del carrer Sant Martí i entorns per explicar el projecte de renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable i les obres del qual està previst que comencin el 25 de juny. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, amb el cap de serveis de Serveis Urbans, ha detallat en què consistiran les obres i les afectacions al trànsit que comportarà el conjunt de l’actuació. La reunió, que s’ha fet en línia aquesta tarda, ha estat oberta al conjunt de la ciutadania perquè pogués exposar les seves consultes i resoldre dubtes sobre les obres.


L’actuació, amb un pressupost de 420.095,07 euros, s’estructura en dues fases. Primer es treballarà la renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer Sant Martí, preveient la seva finalització al juliol. I, després, s’actuarà al carrer Sant Martí i Jaume I, en la renovació del clavegueram, obres que s’allargaran fins al setembre.

La interrupció del trànsit de vehicles en aquesta zona farà que l’accés al carrer Sant Martí s’hagi de fer provisionalment per carrer Canyeret –i en contra direcció pel mateix c/ St. Martí. Això afectarà els carrers pròxims en aquesta zona. Els pròxims dies es repartirà als veïns/es i els comerços de la zona l’avís de les obres amb el mapa de com quedarà la circulació en aquests carrers. (Més informació al document adjunt)

El projecte contempla la renovació de la canonada general de transport d’aigua del carrer Sant Martí i el sistema de clavegueram en el tram comprés entre la Ronda Sant Martí i el carrer d’En Peralta, com a continuació de les obres executades l’any 2019. Alhora, incorpora la renovació del col·lector d’aigües residuals del carrer Jaume I entre el carrer Sant Carles i Sant Martí.

Recuperar la presentació - aquí

Cartell - avís obres C/ Sant Martí (665,6 KB)

Et destaquem...