Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Llesta la renovació de la cruïlla entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres

Llesta la renovació de la cruïlla entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres

Toni Postius destaca la millora que suposarà per als vianants i la seguretat viària

Data publicació: Dijous 27, febrer del 2020


Imatge de la notícia Llesta la renovació de la cruïlla entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida finalitzarà els propers dies les obres de remodelació de la cruïlla situada entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres, al barri del Clot de les Granotes. Es tracta d’una actuació destinada a millorar la mobilitat i la seguretat viària, ampliant l’espai de pas per als vianants, que fins ara no disposaven d’itineraris còmodes en aquest punt.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha visitat avui aquest punt del Clot, acompanyat de la regidora de barri, Marta Gispert, i ha assenyalat que la millora respon a la voluntat del govern de prioritzar l’espai per a vianants.

L’obra ha consistit en reordenar l’espai viari, tant de vehicles com de vianants, ampliant les voreres i creant dues noves placetes amb jardineria i plantació d’arbrat. També es modifica la semaforització i el mobiliari urbà, que incorpora bancs, papereres i aparca bicis. La fase final de les obres, un cop ho han permès les condicions climàtiques, consistirà en pintar els nous espais per a vianants i la senyalització horitzontal.

El pressupost de l’obra ha estat, amb IVA inclòs, de 48.180,63 euros.

Et destaquem...