Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Llestes les obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram de Sucs

Llestes les obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram de Sucs

Les tasques s'han completat amb la pavimentació dels carrers on s’ha actuat, que són Suquets, Migdia, Sant Isidre Llaurador, Travessera del Carme i Sant Jordi. La inversió ascendeix a 386.000 euros i ha permès renovar la xarxa i augmentar-ne la capacitat.

Data publicació: Dimarts 15, desembre del 2020


Imatge de la notícia Llestes les obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram de Sucs

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Les obres de renovació de la xarxa de clavegueram i aigua potable de Sucs, que es van iniciar a l'agost, han quedat  acabades, un cop divendres es van completar les tasques de pavimentació asfàltica dels carrers que s'havien obert per instal·lar-hi les noves canonades.

L’obra, que ha anat a càrrec de la concessionària del servei, Aigües de Lleida, ha consistit en la substitució de les canonades de clavegueram i de distribució d'aigua potable en cinc carrers, amb l’objectiu d’incrementar la capacitat de la xarxa i millorar el seu rendiment i prestacions. També s’han renovat les escomeses domiciliàries i el paviment dels carrers afectats, que són Suquets, Migdia, Sant Isidre Llaurador, Travessera del Carme i Sant Jordi.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i la segona tinent d'alcalde, Jordina Freixanet, han visitat avui la població per revisar la finalització de les obres i parlar amb els veïns per atendre les seves inquietuds. "Aquesta és una de les obres més importants que fem enguany, que ens permet millorar la capacitat de la xarxa de Sucs, evitant problemes d'inundacions en cas de pluges, i renovar les canonades d'aigua potable per a seguir donant un servei de màxima qualitat", ha explicat Postius.

Per la seva banda, Freixanet ha remarcat que la Paeria segueix mostrant el seu compromís amb el veïnat dels nuclis allunyats del centre urbà, com és el cas de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs. "Des de l'Ajuntament vetllarem perquè tota la ciutadania de Lleida gaudeixi dels millors serveis possibles, independentment del barri o la partida on visquin", ha assenyalat.

L’actuació ha comportat una inversió de 386.454,66 euros, a través del Pla d’Inversions del Contracte de Concessió del Servei d’Aigua i Clavegueram i amb una aportació també del mateix Ajuntament de Sucs.

Aquestes obres continuen amb la planificació establerta l’any 2018 amb el Pla Director del Clavegueram de Sucs per tal de garantir la renovació de la xarxa, que era antiga, en un termini de quatre anys.

Et destaquem...