Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Millora del paviment de l’aparcament dissuasiu de Cappont, entre els carrers Riu Ebre i Riu Besós

Millora del paviment de l’aparcament dissuasiu de Cappont, entre els carrers Riu Ebre i Riu Besós

Entre dilluns 16 i dimecres 18 de gener no s’hi podrà aparcar, amb motiu de les tasques d’estesa de graves per a tapar els sots existents

Data publicació: Dilluns 16, gener del 2023


Imatge de la notícia Millora del paviment de l’aparcament dissuasiu de Cappont, entre els carrers Riu Ebre i Riu Besós


 

 

L’Ajuntament de Lleida abordarà la setmana vinent obres de millora de l’aparcament dissuasiu provisional situat al barri de Cappont, entre els carrers Riu Ebre i Riu Besós. El ferm d’aquest espai es troba actualment ple de sots i l’actuació consistirà en el seu reperfilat mitjançant l’estesa de graves en les zones malmeses. Aquests àrids provenen del fresat del paviment d’altres carrers de la ciutat, que d’aquesta manera es reaprofiten.

Per tal de poder dur a terme aquestes tasques de millora, durant els dies 16, 17 i 18 de gener es prohibirà l’estacionament de vehicles en aquest espai, que té molt ús per part de la ciutadania.

Aquesta actuació està inclosa dins del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments de vorera, adjudicat a l’empresa Excavacions Teixidó.

Aquest solar està destinat a acollir en el futur l’institut del barri de Cappont, en la construcció del qual ja s’ha compromès el departament d’Educació de la Generalitat.

Saber-ne més >>

Et destaquem...