Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Millora del paviment dels jocs infantils a les places de La Pau i Pau Casals

Millora del paviment dels jocs infantils a les places de La Pau i Pau Casals

S’està renovant el paviment amortidor de cautxú i les obres quedaran acabades aquesta setmana

Data publicació: Dimarts 27, setembre del 2022


Imatge de la notícia Millora del paviment dels jocs infantils a les places de La Pau i Pau Casals

Imatge: (c) Mario Gascón

L’Ajuntament de Lleida està actuant en la millora de l’àrea de jocs infantils de la plaça La Pau, amb la substitució del paviment amortidor de cautxú, que es trobava deteriorat. Els treballs han consistit en la retirada del paviment de cautxú existent, la neteja de la base, i la col·locació del nou paviment amortidor.

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Toni Postius, i el regidor Joan Ramon Castro, ha visitat avui aquestes tasques, que executa l’empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i Brigada d’Acció Immediata, que compta amb un pressupost global de 540.000€ (IVA inclòs).

Les obres es van iniciar la setmana passada, quan es va completar la millora de l’àrea de petits, que inclou un gronxador i dues molles. Entre avui i demà es completarà l’àrea de jocs per a nens grans i tornar a obrir els jocs als usuaris.

Paral·lelament, també s’està actuant en l’arranjament de tot el perímetre del paviment de cautxú de la plaça Pau Casals, a la Zona Alta.

Et destaquem...