Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Renovació de les canonades a la Travessera Sant Jordi

Renovació de les canonades a la Travessera Sant Jordi

L’actuació permet substituir les conduccions de fibrociment més antigues i les escomeses de plom, i també s’han eixamplat les voreres

Data publicació: Dimecres 07, juny del 2023


Imatge de la notícia Renovació de les canonades a la Travessera Sant Jordi

L’Ajuntament de Lleida està renovant les canonades d’abastament d’aigua potable a la Travessera de Sant Jordi, en el tram comprès entre l’avinguda Artesa i el carrer Puigverd, al barri de la Bordeta.

L’actuació té com a objectiu renovar les canonades de fibrociment més antigues i les escomeses de plom per noves conduccions de polietilè. Això permet millorar la salubritat i la qualitat de l’aigua i evitar les pèrdues, filtracions i trencaments per envelliment de les canonades.

A més, s’ha aprofitat per eixamplar les voreres, que en aquest tram del carrer eren molt estretes. Aquest matí s’han dut a terme les obres d’asfaltatge del paviment de la calçada.

L’obra forma part d’un paquet més ampli d’actuacions orientades a la millora de la xarxa de distribució d’aigua potable en una desenca de carrers de la ciutat. Actualment es treballa també en la renovació de les canonades en altres tres punts de la ciutat: al carrers Penedès (entre la plaça França i el carrer La Selva); a Cronista Muntaner (entre Camí de Picos i Riu Llobregat); i a Alcalde Pujol (entre Cristòfol de Boleda i Doctor Fleming). També s’iniciaran ben aviat les obres a Alfred Perenya, entre l’avinguda Alcalde Rovira Roure i Enric Granados. A més, ja s’han completat les actuacions previstes als carrers Miquel de Cortiada i Santa Coloma.

Saber-ne més >>

 

Imatges relacionades

Et destaquem...