Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Talls provisionals als carrers adjacents per les obres a la rambla d’Aragó

Talls provisionals als carrers adjacents per les obres a la rambla d’Aragó

Es faran el dilluns i el dimarts pels treballs d’asfaltat als dos carrils de pujada de la rambla, el tram final de Lluís Companys i l’entrada de Bisbe Messeguer

Data publicació: Dilluns 08, maig del 2023


Imatge de la notícia Talls provisionals als carrers adjacents per les obres a la rambla d’Aragó

 

Les obres que s’estan fent a la rambla d’Aragó obligaran aquest dilluns i dimarts a tallar provisionalment diversos carrers adjacents. En concret, els dies 8 i 9 es faran els treballs d’asfaltat dels dos carrils de pujada de la rambla, el tram final del carrer de Lluís Companys i l’entrada del carrer de Bisbe Messeguer.

Per aquest motiu, i mentre duri aquesta actuació, quedaran tallats els carrers següents:

  • C/ Isabel II
  • C/ Governador Montcada
  • C/ del Sant Crist
  • C/ del Bisbe

En tots aquests casos, com no s’hi pot accedir per la rambla d’Aragó, es recomana accedir pel carrer Bisbe Torres, que va en paral·lel pel Centre Històric, fins al Camp de Mart i l’avinguda Balmes.

  • C/ Lluís Companys, entre Manuel de Palacio i rambla d’Aragó. Els vehicles que estiguin a Lluís Companys i circulin en direcció a la rambla, hauran de girar a la dreta al carrer Unió. Els vehicles que circulin pel carrer Acadèmia i accedeixin al carrer Lluís Companys per Manuel de Palacio, hauran de girar a l’esquerra (ara en contra direcció) i fer un tram per entrar també pel carrer Unió.
  • C/ Bisbe Messeguer, entre Alcalde Sol i rambla d’Aragó. Només podran entrar en contra direcció els vehicles que accedeixin a la Clínica Perpetuo Socorro i el veïnat dels pàrquings del c/ Alcalde Sol.

Als plànol informatius es poden veure els talls que es faran i els itineraris alternatius.

Imatges relacionades

Et destaquem...