Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Treballs de reparació a la passarel·la de vianants sobre la LL-11

Treballs de reparació a la passarel·la de vianants sobre la LL-11

L’actuació, que començarà demà, comporta desviaments de trànsit en sentit sortida Lleida, en una primera fase, i en sentit entrada Lleida, en una segona fase. El tram afectat és la cruïlla del carrer Cós-Gayón amb el carrer Ton Sirera. Els treballs està previst que tinguin una durada d’un mes. Permetrà reparar els perfils metàl·lics danyats, repintar l’estructura i reposar les juntes de dilatació.

Data publicació: Dijous 05, maig del 2022


Imatge de la notícia Treballs de reparació a la passarel·la de vianants sobre la LL-11

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia demà els treballs per reparar la passarel·la del carrer Ton Sirera, sobre la LL-11 pels danys causats en l’estructura principal per l’impacte d’un vehicle. L’actuació consistirà en la reparació dels perfils metàl·lics danyats, el repintat de l’estructura i la reposició de les juntes de dilatació. Els treballs que s’hi faran permetran millorar la seguretat dels usuaris i usuàries d’aquesta pas per a vianants i ciclistes.

L’estructura va ser objecte de l’impacte d’un vehicle que va provocar danys en un dels costats de la passarel·la. Es va valorar que eren danys estructurals que s’havien de reparar. El cost de l’actuació és de 65.572,90 euros (IVA inclòs).

Els treballs que es faran a la passarel·la comportaran talls de trànsit en horari de 9.00 a 16.00 hores, en el tram del carrer de Cos-Gayón entre els carrers de l’historiador Josep Lladonosa i Ton Sirera, durant un mes aproximadament. En una primera fase, es desviarà el trànsit a Cos-Gayón per la semi-lluna en sentit sortida de Lleida durant dos setmanes i mitja. A continuació, i en una segona fase, es tallaran dos carrils d’entrada a la ciutat, restant obert al trànsit un únic carril , durant una setmana i mitja.

Et destaquem...