Urbanisme i Planejament

Et trobes a:Inici/Urbanisme i Planejament/Notícies/Visita als terrenys del Pla de Vilanoveta on el Grupo Jorge ubicarà un centre logístic

Visita als terrenys del Pla de Vilanoveta on el Grupo Jorge ubicarà un centre logístic

Miquel Pueyo i Toni Postius destaquen la inversió d’aquesta empresa a la ciutat de Lleida, on es generaran uns seixanta llocs de treball.

Data publicació: Dijous 28, juliol del 2022


Imatge de la notícia Visita als terrenys del Pla de Vilanoveta on el Grupo Jorge ubicarà un centre logístic

Imatge: (c) Mario Gascón

 

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, han visitat avui amb directius del Grupo Jorge els terrenys del Pla de Vilanoveta on la companyia ubicarà un centre logístic per a la distribució de carn.

Miquel Pueyo i Toni Postius han expressat la seva satisfacció per la implantació d’aquesta empresa a la ciutat, que generarà de l’ordre de seixanta nous llocs de treball i representa una inversió inicial de 10 milions d’euros, xifra que es podria arribar a duplicar.

El grup carni preveu iniciar les obres de construcció del centre logístic el pròxim setembre, unes instal·lacions que ocuparan terrenys llogats a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif).

Grupo Jorge és la primera empresa de l’Estat en exportació de carn de porcí. La seva producció arriba a més de cent països de tot el món. El nou centre logístic del Pla de Vilanoveta permetrà transportar en tren al port de Barcelona carn congelada destinada a l’exportació i produïda pel Grupo Jorge la seu escorxador de Mollerussa.

Categories: Pla de Vilanoveta, 2022

Et destaquem...