Habitatge i Transició Ecològica

A l’Escola Pinyana de Lleida estrenem la web dels ODS

Notícia de l'Escola Pinyana

Data publicació: Dimecres 03, mar� del 2021


Imatge de la notícia A l’Escola Pinyana de Lleida estrenem la web dels ODS

Els ODS a l'Escola Pinyana

En aquest segon trimestre, a l’Escola Pinyana hem iniciat el treball dels ODS. Els ODS són els Objectius de Desenvolupament Sostenible acordats per l’Organització de les Nacions Unides i que hem d’assolir a tot el món l’any 2030 per aconseguir un món més sostenible, just i respectuós tant per les persones com per la resta d’éssers vius que habiten el planeta.

És per aquest motiu que hem creat una pàgina web on, a més de trobar un recull d’informació i propostes de cada un dels 17 objectius, anirem recopilant totes i cada una de les activitats que realitzem al nostre centre i que van encaminades per assolir-los. Per acabar, a la web també podem trobar un directori d’entitats tant públiques com privades que lluiten des de diferents àmbits per assolir els ODS i diferents activitats i aplicacions que podem trobar a altres webs i que les hem recopilat a la nostra.

Esperem que aquesta eina sigui útil tant per la nostra escola com per totes aquelles que la vulguin utilitzar.

Compartir i treballar junts és la millor manera d’aconseguir assolir els objectius i fer, entre totes i tots, un món millor. Ens ajudeu?

https://sites.google.com/xtec.cat/escola-pinyana-ods-2021/pàgina-principal

Et destaquem...