Habitatge i Transició Ecològica

Notícia del Institut Escola del Treball

Notícies dels centres

Data publicació: Dimecres 03, març del 2021


Imatge de la notícia Notícia del Institut Escola del Treball

Broquil de l'Institut Escola del Treball

L’alumnat de 1r d’ECA (Educació i Control Ambiental) de l’INS Escola del Treball, treballen durant tot el curs un hort situat a l’Escola dels Països Catalans, espai que ens cedeixen molt amablement des de l’escola.

Des del setembre han realitzat diferents labors: desbrossar, fangar, realitzar caballons, plantar i elaborar cartells per reconèixer les diferents plantes.

Com a projectes n’hem engegat tres:

- estudi del creixement de les plantes condicionat pel tipus d’adob utilitzat (químic o adob de compostatge)

- construcció d’un hotel d’insectes

- construcció d’un hivernacle

El primer de tots, l’estudi del creixement, està en procés però ja es comencen a observar diferències substancials entre els dos cultius. Pel que fa a l’hotel d’insectes ja està acabat i per tant esperant que els nous hostes l’omplin de vida. I l’hivernacle està en procés de construcció, hem aprofitat un germinador metàl·lic on hi estem construïnt una estructura de fusta per poder cobrir amb plàstic. També tenim entre mans la construcció d’una teulada reutilitzant ampolles de refresc.

Tota aquesta feina i aprenentatge a l’hort es podrà plasmar en l’elaboració del seu projecte: L’Hort Escolar, on l’alumnat ha de dissenyar el projecte d’un hort escolar, com també activitats per a infants lligades a aquest hort.


Et destaquem...