Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Alumnes de Primària planten arbres als carrers del seu barri

Alumnes de Primària planten arbres als carrers del seu barri

Vint escolars del col·legi Joan XXIII i noranta-cinc del Ciutat Jardí han participat en l’activitat organitzada per la regidoria de Transició Ecológica per promoure la implicació dels infants en fer una ciutat més sostenible.

Data publicació: Dijous 24, mar� del 2022


Imatge de la notícia Alumnes de Primària planten arbres als carrers del seu barri

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Alumnes de les escoles Joan XXIII i Ciutat Jardí han participat aquesta setmana en activitats de plantació d’arbres en els carrers del seu barri. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, per tal d’implicar als infants en la construcció d’una ciutat més verda i sostenible, crear vincles amb la natura de la ciutat i afavorir conductes respectuoses amb l’arbrat urbà.

Aquest dilluns passat una vintena d’alumnes de tercer de Primària del Joan XXIII han participat en la plantació de 5 freixes de flor (Fraxinus ornus 'Obelisk') al carrer Doctor Combelles. Ahir dimarts, un total de 95 alumnes del centre Ciutat Jardí van ser també protagonistes de la plantació d’una vintena de lledoners americans (Celtis occidentalis) al carrer del Roure, en la qual també ha participat el regidor de Transició Ecològica, Jaume Rutllant.

Els infants han après, amb la pràctica, com es planta un arbre, han conegut les característiques de l’espècie d’arbre que han plantat i han conegut els valors ambientals, paisatgístics, culturals i de salut que aporten els arbres i la vegetació a la ciutat.

La plantació s’ha fet amb la participació de les educadores ambientals i dels operaris de les brigades de jardineria municipals.

Et destaquem...