Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Descobrir l’arribada de la Primavera al Parc de la Mitjana

Descobrir l’arribada de la Primavera al Parc de la Mitjana

Una activitat familiar que forma part del programa d’Ecoactivitats de la Regidoria de Transició Ecològica.

Data publicació: Dimarts 22, març del 2022


Imatge de la notícia Descobrir l’arribada de la Primavera al Parc de la Mitjana

Imatge: © Ajuntament de Lleida

Un grapat de famílies ha descobert aquest cap de setmana el començament de la Primavera al Bosc de Ribera, mercès a l’ecoactivitat que la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida ha programat coincidint amb el canvi d’estació al Parc municipal de la Mitjana.


Pares i mares, acompanyats d’infants, han participat en l’itinerari pel parc i han descobert com son les flors dels arbres, dels àlbers i xops, que gairebé no es veuen, però que floreixen. També han pogut identificar els ocells pels seu cant, que varia en aquesta època pel fenomen de cercar la parella.

Un altra de les descobertes ha permès els participants identificar els rastres de la fauna del parc: conills, milans, corb marins i cigonyes, entre altres.

L’activitat s’ha organitzat dins del programa INTERREG POCTEFA – TTFS (Turisme Transfronterer, Fluvial, Sostenible – Ter, Têt, Fluvià, Segre), en el qual participa l’Ajuntament de Lleida, amb l’objectiu de promocionar el riu Segre. Aquest programa està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Interreg V-A Espanya, França, Andorra (POCTEFA 2014-2020).

El programa d’Ecoactivitats de l’Ajuntament de Lleida és una eina per ajudar a descobrir l'entorn més proper i conscienciar la població per a la conservació i preservació del medi ambient.

Més informació sobre el programa d’Ecoactivitats la podreu trobar en aquest enllaç.

Et destaquem...