Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/El consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme aprova el pressupost per 2020 per àmplia majoria

El consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme aprova el pressupost per 2020 per àmplia majoria

Els comptes de l’EMU incorporen les previsions de refinançament del deute i de venda de patrimoni, per garantir la viabilitat de l’Empresa i finançar les polítiques d’habitatge.

Data publicació: Dilluns 25, novembre del 2019


Imatge de la notícia El consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme aprova el pressupost per 2020 per àmplia majoria

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme ha avalat avui per àmplia majoria el projecte de pressupost per l’any 2020 plantejat pel president, Sergi Talamonte, i que té com a principals objectius afrontar el gran endeutament que arrossega l’Empresa, garantir les polítiques d’habitatge i el desenvolupament del Pla de l’Estació.

El pressupost ha estat aprovat per 10 vots a favor (ERC, JxCat, PSC i Comú de Lleida) i només una abstenció, de la representant de Cs. Els comptes de l’EMU per l’any vinent incorporen ja la previsió de refinançament dels prop de 60 milions d’euros de deute, que va anunciar Talamonte la setmana passada. D’aquesta manera es confia a reduir a la meitat les quotes d’amortització i garantir la viabilitat econòmica de l’EMU.

A més, es preveu recórrer a la venda de patrimoni de sòl per poder aconseguir finançament per dur a terme polítiques d’habitatge social a Lleida.

Et destaquem...