Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Exitosa ecodescoberta al Refugi dels Peluts

Exitosa ecodescoberta al Refugi dels Peluts

Un públic familiar exhaureix les inscripcions per a conèixer el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de l’Ajuntament de Lleida. El regidor Jaume Rutllant s’afegeix a la visita, saluda els assistents, els proposa que expliquin l’experiència viscuda a les seves amistats i divulguin les possibilitats d’adopció d’alguna mascota.

Data publicació: Dimarts 08, març del 2022


Imatge de la notícia Exitosa ecodescoberta al Refugi dels Peluts

Imatge: © Ajuntament de Lleida

La visita programada aquest matí al Refugi dels Peluts per la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida ha estat tot un èxit de participació, ja que un públic molt familiar ha exhaurit la trentena de places que hi havia per a inscriure’s.

Aquesta visita al Refugi dels Peluts, nom amb què es coneix el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la ciutat de Lleida, és una de les propostes de natura i medi ambient que la Paeria ha inclòs dins del programa d’Ecoactivitats 2022.

El regidor de Transició Ecològica, Jaume Rutllant, s’ha afegit a la visita per saludar els assistents i agrair als tècnics i voluntaris la tasca que desenvolupen en la cura dels animals del centre. Al mateix temps, ha proposat els visitants que expliquin l’experiència que acabaven de viure i alhora divulguin les possibilitats d’adopció dels gats o gossos del Refugi als coneguts que desitgin comprar-ne algun.

Jaume Rutllant també ha anunciat la intenció de la Regidoria en donar a conèixer el Refugi dels Peluts ampliant les visites i obrint portes a la ciutadania.

Durant la visita, els tècnics del Refugi han detallat el seu funcionament, l’ampliació i adequació de les instal·lacions, per habilitar espais grans a l’aire lliure, i la potenciació de les adopcions. En aquest sentit, s’ha explicat la necessitat d’assegurar-se de rebre una bona informació abans de fer l’adopció de qualsevol animal. Per una altra part, també s’ha fet incís en la necessitat d’implantar un xip a les mascotes.

El moment estrella de la visita al centre ha estat quan els nens i nenes han pogut passejar alguns dels gossos pel recinte.

Et destaquem...