Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’Ajuntament de Lleida sorteja tres pisos de la Borsa Jove d’Habitatge

L’Ajuntament de Lleida sorteja tres pisos de la Borsa Jove d’Habitatge

Aquesta iniciativa permet als joves de la ciutat la possibilitat d’accedir a un pis de lloguer a un preu més assequible.

Data publicació: Divendres 26, juliol del 2019


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida sorteja tres pisos de la Borsa Jove d’Habitatge

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El Centre de Recursos Juvenils - la Palma ha acollit aquest migdia el sorteig de tres pisos de la Borsa Jove d’Habitatge creada per l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) i el departament de Joventut de la Paeria, Lleida Jove. En aquesta licitació s’hi havia presentat nou joves, entre 18 i 29 anys, empadronats a la ciutat amb uns ingressos anuals d’entre 7.000 i 22.000 euros.

Els tres pisos estan situats al Centre Històric de Lleida i tenen les següents característiques:

1. Carrer Cavallers, 44m², 2 dormitoris. Lloguer 156,2€ mensuals.

2. Josep Solans, 67m², 2 dormitoris. Lloguer 287,8€ mensuals.

3. Escales de Sant Llorenç, 66m², 2 dormitoris. Lloguer 234,3€ mensuals.

La Borsa Jove d’Habitatge té com a objectiu fomentar l’emancipació estable dels i les joves de la ciutat perquè puguin tirar endavant els seus projectes personals i professionals d’una manera independent. La borsa ofereix a aquest col·lectiu la possibilitat d’accedir a un pis de lloguer a un preu més assequible que a l’actual mercat immobiliari.

La iniciativa neix de la col·laboració entre el departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida i l’EMU que ha permès realitzar aquesta convocatòria, en la mateixa línia que es van efectuar les dues anteriors: el 2016 es van adjudicar quinze pisos que van donar allotjament a 21 persones i el 2017, vuit pisos que van donar allotjament a 13 persones.

Et destaquem...