Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/L’Empresa Municipal d’Urbanisme posarà a la venda una parcel·la a l’av. Ciutat Jardí

L’Empresa Municipal d’Urbanisme posarà a la venda una parcel·la a l’av. Ciutat Jardí

És una finca de 3.351 metres, ubicada al número 93. Properament es publicaran les bases al perfil del contractant. El Consell d’administració de l’EMU ha donat la benvinguda als seus nous membres.

Data publicació: Dijous 07, octubre del 2021


Imatge de la notícia L’Empresa Municipal d’Urbanisme posarà a la venda una parcel·la a l’av. Ciutat Jardí

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

El Consell d’administració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme ha acordat treure a concurs la venda d’una parcel·la residencia ubicada a l’avinguda Ciutat Jardí. És una finca ubicada al número 93 que surt a la venda per un import de 2.158.982 euros. El terreny té una superfície de 3.351,51 m2 i un sostre edificable de 6.267 m2, amb un màxim de 42 habitatges segons planejament. Properament es publicarà el plec de condicions al Perfil del Contractant.

En el consell d’aquest dimecres, el regidor i president de l’EMU, Jaume Rutllant, ha donat la benvinguda als nous membres de l’organisme. El regidor Joan Ramon Castro i Robert Cabasses s’incorporen al consell en substitució de Jordi Carner i Albert Catalan, respectivament. Un altre dels punts de l’ordre del dia que s’ha aprovat és atorgar els poders mercantils de la companyia al seu president i, en conseqüència, revocar l’apoderament que fins ara ostentava el regidor i anterior president de l’EMU, Sergi Talamonte.

Categories: 2021

Et destaquem...