Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Més de 860.000 euros al manteniment de camins de l'Horta

Més de 860.000 euros al manteniment de camins de l'Horta

L'Horta de Lleida ha celebrat el seu dia en el marc de la Fira de Sant Miquel: veïns de les partides de l'Horta lleidatana han visitat el recinte firal on els ha rebut una representació municipal encapçalada per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Data publicació: Divendres 01, gener del 2010


Imatge de la notícia Més de 860.000 euros al manteniment de camins de l'Horta
El paer en cap ha fet repàs de les actuacions de millora que l'Ajuntament ha emprès enguany en el marc de la campanya de manteniment de camins de l'Horta. De fet, la Paeria hi inverteix enguany més de 860.000 euros si comptem els 664.956,93 euros de pressupost a càrrec del Fons Estatal d'Inversió local per al reasfaltatge de vora 9 kilometres dels camins de la Granyena, Mariola, Malgovern, Alzineretes i Vallcalent.

De la mateixa manera, la campanya de manteniment aborda accions d'arranjament en l'asfaltatge d'una trentena de camins, així com en el desbrossament.

Alhora, des de la regidoria de Medi Ambient i Horta de l'Ajuntament de Lleida s’ha promogut l’agricultura ecològica amb xerrades i l’assessorament al agricultors que l’han sol•licitada sobre les seves possibilitats a l’Horta de Lleida. També s’han fet xerrades sobre el compostatge i s’han repartit contenidors de compostatge a les torres de l’Horta de Lleida que l’han demanat.

 

Et destaquem...