Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria intensifica les tasques de manteniment i neteja de jardineria

La Paeria intensifica les tasques de manteniment i neteja de jardineria

La UTE adjudicatària durà a terme les feines de desbrossament d’escocells i sega d’herbes en tota la ciutat

Data publicació: Dimarts 21, juny del 2022


Imatge de la notícia La Paeria intensifica les tasques de manteniment i neteja de jardineria

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’UTE Eulen Biosca, ha executat tasques de manteniment i neteja de jardineria en 8 barris de la ciutat durant la setmana passada. Les intervencions s’han fet a la Mariola, Cappont, la Bordeta, Vila Montcada, Pardinyes, Balàfia, Centre Històric i SUR 2, dedicant especial atenció a la plaça Jaume Magre, els boscos urbans de Magraners i Cappont, els accessos a la ciutat i les piscines.

Els escocells d’aquests barris han estat objecte d’especial dedicació. A la Bordeta, s’ha fet neteja dels mateixos als carrers Miquel Batllori i Pla d’Urgell, al carrer Almeria, que connecta amb Magraners, i als vials Àngel Moncusí i Margarida Xirgu, darrere del Decathlon. També s’ha passat la picadora en la zona del Parc de l’Aigua, Joan Oró i Torre del Patriot i s’ha fet la neteja de la zona infantil i descampats de la plaça Tiurana.

A Vila Montcada s’ha realitzat la neteja dels escocells dels carrers interiors, tasca que també s’ha fet a la zona del SUR 2 i Pardinyes. En aquest darrer barri, s’ha procedit a desbrossar un cop més la rotonda de la carretera de Corbins, donat que la vegetació havia tornat a aflorar.

Una brigada de l’UTE ha estat dedicada a treballar exclusivament en el barri de Balàfia, així com en el Centre Històric.

A la plaça Jaume Magre s’ha netejat els parterres, la zona infantil i l’àrea de gossos, mentre que als boscos de Magraners i Cappont s’ha actuat a fons donat que és una zona d’especial concurrència juvenil les nits d’estiu.

Els accessos a la ciutat per les carreteres d’Alpicat, Magraners, Alcarràs (rotondes de Butsènit i Wala fins a Cos i Gayón), i la rotonda de la vinya de la L-11 han estat objecte d’especial cura, acció que es repetirà si en les setmanes següents cal tornar a intervenir per segar les herbes.

De cara als pròxims dies, la previsió de feines de l’UTE adjudicatària es concentrarà en carrers de 13 barris. Concretament en el Centre Històric es farà feines a La Palma, Aurembiaix d’Urgell, rambla d’Aragó, Panera, arbustiva del Rectorat de la UdL, avinguda Madrid i Onofre Cerveró. Pel que fa a les entitats menors descentralitzades s’actuarà en els Jardins de la Pau (Sucs) i el Jardí Luis de Val (Raimat). A la Bordeta: Sant Paulí de Nola, Fontanet, Bellavista, Impressor Botel i les Roses. Al SUR 2: avinguda Ciutat Jardí, Pilar Felip, Melià, Arquitecte Ignasi Miquel, Grèvol, Avet, Enric Farreny i descampat del Parc de Bombers. A Balàfia: Penedès, Corregidor Escofet, Sabadell, Terrassa, Clara Campoamor i Laureà Figueroa. Pardinyes, Pere Cavassèquia, Comtes d’Urgell, Xavier Puig Andreu, Euzkadi, Yehuin Menduin i Corregidor Escofet. Bordeta: Miquel Batllori, Pla d’Urgell, palauet, Torre del Patriot, Joan Oró i plaça Tiurana. A Magraners: carrer Almeria i Bosc Urbà. A Camp d'Esports/Joc de la Bola: Onze de Setembre, Segòvia, rotonda d’alcalde Pujol, plaça Jaume Magre i Henry Dunant. A Vila Montcada: Arquitecte Morera i Gatell, Elisenda de Montcada i avinguda de Pinyana. A Instituts-Templers: Rosa Sensat i avinguda Madrid. Al Clot: Nadal Meroles, Humbert Torres i rotonda davant el centre Avant Mèdic.

Al mateix temps s’actuarà en totes les rotondes dels accessos a la ciutat: Corbins, Butsènit, Wala, Palermo, Oliveres, Torrelsa, Viadiu, Vinyes i arbrat de l’avinguda de l’Exèrcit.

Et destaquem...