Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria millora dos camins de la partida de Copa d'Or

La Paeria millora dos camins de la partida de Copa d'Or

Aquesta actuació s'emmarca en el projecte de millora dels camins de l'Horta dins del Fons Estatal d'Inversió Local

Data publicació: Divendres 01, gener del 2010


Imatge de la notícia La Paeria millora dos camins de la partida de Copa d'Or
L’Ajuntament de Lleida està a punt de finalitzar les obres de millora i reasfaltatge que s’estan duent a terme dos camins de l’Horta de Lleida. En concret, es tracta del camí de Copa d’Or vora el canal de Seròs i el camí d’Albarés. Aquest projecte s’emmarca dins del Fons Estatal d’Inversió Local i va ser adjudicada a l’empresa Àrids Romà amb un pressupost de 664.956,93 €.

La longitud total d’aquests dos camins és de 1,6 kilòmetres, amb una amplada de 3,5 metres. L’objectiu d’aquesta actuació és la millora de les condicions de circulació als dos camins, adaptant l’estructura del ferm a les necessitats del trànsit, així com la implantació i/o millora dels drenatges, cunetes i senyalització.

Millora de 10 km de camins de l’Horta
A més d’aquests dos camins, l’Ajuntament de Lleida també ha millorat el camí de Malgovern, així com els camins de la Mariola i el de la Granyena. A més, també s’ha reasfaltat la Travessera de Vallcalent prop de les escoles de Torres de Sanui i el camí de les Alzineretes. En total, doncs, es milloren 7 camins i es reasfalten 10 kilòmetres. L’objectiu d’aquesta actuació és la millora de les condicions de circulació en els camins, adaptant l’estructura del ferm a les necessitats del trànsit, així com la implantació i/o millora dels drenatges, cunetes i senyalització.

Et destaquem...