Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria millora el reg als jardins de Zoe Rosinach

La Paeria millora el reg als jardins de Zoe Rosinach

El sistema passa a estar connectat a la xarxa pública d’aigua i deixa de funcionar amb bombes de reg, amb el consegüent estalvi energètic

Data publicació: Divendres 22, abril del 2022


Imatge de la notícia La Paeria millora el reg als jardins de Zoe Rosinach

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha millorat el model de reg dels jardins de Zoe Rosinach, al barri de Cappont. El pressupost de l’actuació ha estat de 9.800 euros i ha consistit en la connexió del reg a la xarxa pública d’aigua per tal de deixar enrere el sistema de bombeig.

Els treballs formen part del manteniment d’aquest sector de la ciutat, adjudicat a l’empresa Ilersis. La plaça tenia un sistema de reg amb dipòsit d’aigua de 10.000 litres i un grup de bombeig on es produïen constants avaries elèctriques a conseqüència de condensacions i filtracions. Per resoldre-ho, el rec s’ha connectat directament a la xarxa pública i s’ha desconnectat el model anterior. S’han realitzat els ajusts necessaris per sectoritzar el reg i s’hi han ressembrat les àrees afectades. Aquesta obra comporta una millora del sistema del reg i, també, un estalvi de consum elèctric, en deixar de funcionar amb bombes.

Et destaquem...