Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria promou el consum de fruita dolça entre els infants d'Estiu de Joc

La Paeria promou el consum de fruita dolça entre els infants d'Estiu de Joc

l'activitat, organitzada per Unió de Pagesos i patrocinada per la Paeria i la Diputació, vol promoure el consum de fruita. Més de 300 infants han participats als tastos de fruita dolça "DISFRUITA-LA 2009".

Data publicació: Dimarts 22, juliol del 2008


Imatge de la notícia La Paeria promou el consum de fruita dolça entre els infants d'Estiu de Joc

La salut és el tema central de la primera quinzena de juliol d'aquesta activitat

El regidor de Medi Ambient i Horta de l'Ajuntament de Lleida, Josep Barberà, ha visitat el tast guiat de fruita dolça que 335 nens i nenes d'entre 3 i 11 anys han realitzat a l'amfiteatre dels Camps Elisis, dins de les activitats d'Estiu de Joc, que organitza l'Ajuntament de Lleida. Els infants han gaudit de l'activitat "Disfruita-la", realitzada amb Unió de Pagesos i de la Diputació de Lleida.

Aquest matí ha actuat un grup d'animació, que ha explicat a la canalla de forma didàctica, les qualitats i beneficis que comporta el consum de fruita. Tot seguit, els nens i nenes ha passat de la teoria a la pràctica. Han rebut una carmanyola en forma de poma de la marca Lleida Qualitat i han fet un tast guiat de pera, nectarina, albercoc i paraguaià. Els infants eren dels CEIP Pràctiques II, Pardinyes, Parc de l'Aigua, Príncep de Viana i Magraners.

Estiu de Joc inclou una programació d’activitats lúdiques i educatives per desenvolupar-la al llarg del període de vacances. Tot i que sobretot són lúdiques i d'esbarjo, també tenen l’objectiu de treballar l’educació d’hàbits i de valors. Així, en aquesta primera quinzena, el tema central que es treballa és la salut, dins del qual s'emmarca el projecte Disfruita-la.

Et destaquem...