Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/La Paeria trasllada temporalment la deixalleria fixa del carrer del Nord al carrer Lluís Roca

La Paeria trasllada temporalment la deixalleria fixa del carrer del Nord al carrer Lluís Roca

Amb motiu dels treballs de millora de la coberta del local, que duraran aproximadament un mes

Data publicació: Dimecres 21, agost del 2019


Imatge de la notícia La Paeria trasllada temporalment la deixalleria fixa del carrer del Nord al carrer Lluís Roca

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida trasllada avui, de manera provisional, la deixalleria fixa del carrer del Nord del barri de Noguerola al carrer Lluís Roca, 38, amb motiu d’unes obres d’arranjament de la coberta del local. El nou emplaçament s’informarà amb un cartell informatiu a l’entrada del local del carrer del Nord i també al carrer Lluís Roca. La deixalleria d’aquest barri obre de dilluns a dissabte de 15:00 a 21:00 hores i diumenges de 10:00 a 14.00 hores. La deixalleria romandrà en el nou emplaçament durant un mes aproximadament.

Servei gratuït de deixalleries a Lleida

La Paeria ofereix a tota la ciutadania un servei públic de deixalleries repartides per tota la ciutat, unes instal·lacions de recepció i emmagatzematge on podem portar els residus municipals per als quals no hi ha contenidors específic al carrer. Són un servei públic que ens permet portar tot tipus de residus, tant reciclables com especials, per facilitar-ne la reutilització i el tractament. Com a reforç a les deixalleries fixes, l’Ajuntament de Lleida ha posat a disposició les deixalleries mòbils, per a la recollida de residus de menys grandària, amb uns horaris i uns punts de recollida determinats.

El servei de deixalleries consta d’una deixalleria central, ubicada a Pardinyes, i cinc mini-deixalleries fixes ubicades a La Bordeta, La Mariola, Sucs, Raimat i Noguerola -que és la que es trasllada de manera provisional. Destaca també el servei de deixalleria mòbil que va circulant per diferents barris de Lleida i les partides de l’Horta, desplaçant-se a 23 ubicacions diferents , aproximadamente un dia al mes en l’horari de 14:30 a 19:30 hores. Es tracta d’un vehicle de grans dimensions amb petits cubells on depositar-hi les deixalles que no s’haurien de barrejar amb la brossa de cada dia. La deixalleria admet residus tòxics, perillosos i contaminants com les pintures i vernissos, els pesticides casolans, piles, bombetes, bateries.... També els residus reciclables com aparells elèctrics i electrònics, electrodomèstics, ferralla, material informàtic.... I mobles i voluminosos domèstics, entre altres objectes.

El telèfon gratuït d'informació a l'usuari i recollida de voluminosos és el 900 10 20 42. Més informació i horaris al web https://urbanisme.paeria.cat/sostenibilitat/residus-i-neteja-viaria/que-pots-fer-amb/deixalleries-1/deixalleries

 

Fulletó informatiu

Et destaquem...