Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Notícies/Lleida commemora el Dia Mundial dels Ocells

Lleida commemora el Dia Mundial dels Ocells

Amb un ampli ventall d’activitats com un punt mòbil d’observació d’ocells, visites guiades a l’estació d’anellament i una gimcana familiar als Aiguamolls de Rufea.

Data publicació: Divendres 04, octubre del 2019


Imatge de la notícia Lleida commemora el Dia Mundial dels Ocells

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Lleida celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial dels Ocells amb activitats de sensibilització ciutadana durant tot el cap de setmana.

Els lleidatans i lleidatanes podran gaudir d’un punt mòbil d’observació d’ocells als ponts i passarel·les de la ciutat amb l’objectiu d’atansar la diversitat d’ocells existents a l’entorn del riu Segre i que, moltes vegades, passen desapercebuts. El punt mòbil, disponible el dissabte 5 d’octubre de 10 a 13 hores (a la passrel·la dels Camps Elisis o al Pont Vell) i de 17 a 20 hores (a la passarel·la de Cappont o al Pont de la Universitat), estarà conduït per un ornitòleg expert amb l’ajuda de diversos aparells d’ampliació de la visió, un fet que ajudarà en la descoberta, l’observació i el coneixement de les principals espècies i els seus hàbitats i, en definitiva, a posar en valor la biodiversitat d’ocells que viuen a Lleida.

Més informació sobre la ubicació del punt mòbil d’observació d’ocells a: https://urbanisme.paeria.cat/sostenibilitat/agenda/dia-mundial-dels-ocells-a-lleida-dissabte-5-doctubre-2019

Diumenge 6 d’octubre al matí també s’han programat visites guiades a l’estació d’anellament d’ocells i una gimcana familiar autoguiada a l’espai natural dels Aiguamolls de Rufea, un espai de gran interès ornitològic als afores de Lleida. Per participar en aquesta iniciativa cal inscripció prèvia a infosostenible@paeria.es.

Les dues activitats están organitzades en el marc del projecte Interreg POCTEFA - TTFS (Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre).

Et destaquem...