Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Emergència climàtica i escola

Emergència climàtica i escola

L’Ajuntament de Lleida va acordar declarar la situació d’emergència climàtica a setembre 2019. La Paeria dona així resposta als advertiments de la comunitat científica. Ens urgeix actuar de forma immediata i contundent per evitar un escalfament global irreversible al nostre futur pròxim. Amb aquest acord la Paeria agafa el compromís d’emprendre accions coordinades i efectives per aportar solucions a aquest gran repte social i ecològic. Molts centres educatius també estan treballant fa un temps sobre aquest tema i han proposat coordinar les accions.


Vols declarar l'Emergència Climàtica al teu centre?

Si vols declarar l'Emergència Climàtica al teu centre però no sabeu que fer o com fer-ho, aquí tens tota la informació dels centres que van iniciar aquest camí al curs 2019/2020.

 

RECURSOS

Gimcana Canvi Climàtic

La Gimcana Canvi Climàtic: causes i conseqüències és una activitat educativa oferida per l'Ajuntament de Lleida dins del programa Lleida en Viu. Aquesta activitat de 2 o 3 hores està especialment adreçada per a Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària. Per a més informació.

Exposició

Visualitza l'Exposició sobre Emergència Climàtica "Estem jugant amb el planeta... i se'ns acaba el joc". Per a més informació.

Projecte recerca de Batxillerat

Convidem als centres  de secundària que realitzin o estiguin interessats a realitzar projectes de recerca de Batxillerat vinculats amb l'Emergència Climàtica a posar-se en contacte amb nosaltres. L'Agenda 21 Escolar ha participat en la convocatòria Projecte Itinera 2020 coordinat per la Universitat de Lleida. Per a més informació.

Altres recursos

Aquí podeu consultar vídeos, articles o material educatiu per sensibilitzar i comprendre la problemàtica del canvi climàtic i l'emergència Climàtica. Per a més informació.


Et destaquem...