Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Microxarxa - STOP Emergència Climàtica

Microxarxa - STOP Emergència Climàtica

MX_STOP ECL’Emergència Climàtica és una resposta social davant la manca d’accions contundents globals per mitigar el canvi climàtic i adaptar-s’hi. Encara som a temps de reduir les nostres emissions per assolir el 2030 una reducció d’un 40% respecte a l’any 2050 (Pla de Canvi Climàtic a Lleida 2030). I el que és més important des de la perspectiva educativa, encara som a temps de sensibilitzar i donar la informació necessària per generar pensament crític entre l’alumnat dels centres educatius. «Pensa globalment, actua localment»

Descarrega't aquí la infografia

 

 

Consulta el CALENDARI

Plantilla de Compromís de participació en la Microxarxa STOP Emergència Climàtica

Documents per a l'elaboració de les Eco-Auditories als centres educatius. Descarregueu-vos-les!

Important: No cal fer totes les actuacions proposades dins d'una fitxa ni totes les fitxes proposades. Si és necessari fer la valoració de l'actuació realitzada.

 

ESCOLA ESPIGA, 2020/2021

Consulta aquí la noticia de l'Escola Espiga.

Visita aquí el blog de l'Escola Espiga en el qual podràs consultar informació, vídeo i fotos sobre les activitats realitzades dins de la microxarxa.

L’alumnat de sisè ha participat en el projecte de l’Agenda 21 Escolar de Lleida, que té com a finalitat construir un món més sostenible, començant pel nostre entorn més proper, Lleida.

Han realitzat investigacions emmarcades en la microxarxa: Stop Emergència Climàtica que implicava un estudi de la pell de l’edifici, la calefacció i refrigeració del mateix, l’ús de l’enllumenat i aparells elèctrics i el consum d’aigua.

Hem realitzat un estudi que ha implicat recollida de dades, anàlisi, interpretació de resultats, proposta d’accions i canvis d’hàbits… tot això a partir de la pluja d’idees, diàleg i posada en comú que ens permet pensar que tots i totes som grans agents de canvi social i que JUNTS PODEM ACONSEGUIR MOLTES COSES PEL BÉ DEL NOSTRE PLANETA.

Escola Espiga

Et destaquem...