Habitatge i Transició Ecològica

Adopcions i recuperacions

Cada any arriben al refugi prop de 500 animals. Molts d'ells són recuperats pel seu propietari. D'altres no corren la mateixa sort i, passat un període d'observació de vint dies, se'n comença a fomentar l'adopció. Alguns aviat troben una nova família amb qui compartir la resta de la seua vida. D'altres, poden passar anys al centre esperant una oportunitat. Per això tu ets tan important!

 

 

Adopcions

Si estàs interessat en adoptar un animal a El Refugi dels Peluts, demana hora trucant al 973 263 504 o escriu un correu a refugipeluts@paeria.cat

El personal del centre avaluarà les teves necessitats, experiència i capacitats per assessorar-te durant el procés. Tot perquè adoptis l'animal que més s'avingui al teu estil de vida.

 

adop1

 

Adoptar un animal no és una decisió que es pugui prendre a la lleugera. Deixat aconsellar pels professionals del refugi.

Els gossos tenen una esperança de vida de 10 a 15 anys. Els gats, encara més. No vulguis prendre en cinc minuts una decisió sobre la qual t'hauràs de fer responsable gran part de la teva vida.


adop2


Recuperacions

Has perdut el teu gos o gat per la zona de Lleida o voltants?

Si l'animal està identificat amb microxip i arriba al centre contactarem amb tu tan aviat com es pugui. Si no ho està, a què esperes?

 

lector


La importància d'identificar un animal

Identificar un animal de companyia mitjançant un microxip és obligatori tan a Catalunya com a la resta d'Espanya. En cas de no fer-ho, no només estaràs incomplint la llei, sinó que dificultaràs la seva localització si mai el perds.

 

Abandonaments

Si el personal del refugi identifica un propietari que es nega a recuperar la seua mascota informarà la Guàrdia Urbana i aquesta portarà el cas als jutjats.

Les sancions que un propietari pot arribar a pagar en cas d'abandonar a la seua mascota són molt elevades.

Et destaquem...