Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Horta/Viver d'agricultors de Rufea

Viver d'agricultors de Rufea

OBERT UN NOU TERMINI PER SOL·LICITAR UNA FINCA AL VIVER D’AGRICULTORS DE RUFEA FINS EL DIA 30 DE NOVEMBRE DE 2020.

La documentació per prendre part en aquesta licitació es presentarà dins el termini establert, en el Registre General de l’Ajuntament de Lleida, Oficina d’Atenció Ciutadana (amb cita prèvia) abans de les 13,00 hores, podent ésser també enviada per correu. En aquest cas, la documentació s’haurà de lliurar abans de les 13.00 hores a l’Oficina de Correus (per correu certificat) i dins del termini màxim establert, havent-se d’anunciar la seva tramesa mitjançant correu electrònic a patrimoni@paeria.cat el mateix dia de la seva presentació. Transcorreguts deu dies des de la data esmentada sense haver-se rebut la documentació, aquesta no serà admesa en cap cas.

Més informació.

 

El viver d'Agricultors de Rufea

El Viver d’Agricultors de Rufea és un projecte municipal que te l’objectiu de donar suport a nous projectes agraris basats en l’agricultura ecològica, el comerç de proximitat i el valor afegit.

 

El “Viver” està orientat a persones que ja tenen una mínima experiència en el sector agrari i volen desenvolupar el seu propi projecte en el món de l’agricultura. També està orientats a entitats que vulguin desenvolupar algun projecte agrari o a agricultors professionals que volen diversificar la seva producció o iniciar nous tipus de cultius i/o canals de comercialització amb valor afegit.

A través del Viver, els emprenedors podran accedir a l’ús d’una parcel·la agrícola de 1-2 ha (variable en funció del projecte) pel cultiu ecològic d’hortalisses o altres cultius anuals, que inclou la xarxa principal de reg, el grup de bombament i l’aigua. També s'ofereix un magatzem per les eines i l'assessorament de l'ADV de Producció Ecològica de Ponent.

El contracte d’arrendament de les parcel·les te una durada de 5 anys. El primer any és gratuït i els quatre següents el cost és de 400 €/ha/any (el preu inclou l’aigua a pressió a peu de parcel·la). El Viver d’Agricultors està situat a la Partida de Rufea, a la finca municipal de l’antiga granja militar.

 

Per sol·licitar una parcel·la al Viver d’Agricultors de Rufea s’ha de presentar un projecte on es descrigui la planificació de l’activitat, el mercat on s’orienta la producció, així com els ingressos i despeses dels primers anys.

 

Aquí us podeu descarregar el “Plec de condicions de funcionament del Viver d’Agricultors”.

 

 

Més informació a:

Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica

Pl. Paeria, 11, pb, (edifici Pal·las) 25007 Lleida

973700455 - infosostenible@paeria.cat

 

 

Actualment al Viver d’Agricultors de Rufea hi trobem els següents projectes:

 

Mohammed Darouich

642181131; mohadaro1@gmail.com

Hortalisses de cultiu ecològic.

Venda a comerços minoristes i majoristes

 

image_preview.jfif

Xavier Gibert Melé

649457701; hortcanxavi@gmail.com

Hortalisses de cultiu ecològic.

Venda directa al mercat dels dijous (Camp d'Esports) i a botigues minoristes.Si us interessa consumir verdures ecològiques de qualitat, no deixeu de contactar-los!

Et destaquem...